De ce trebuie sa tii cont cand alegi invitatiile pentru nunta

invitatii-nuntaLa sigur, iti doresti ca totul la nunta ta sa fie special si desavarsit, de aceea acorda atentia necesara si pentru invitatii de nunta, deoarece ele reprezinta acele simboluri care vor ajunge la oamenii pe care doresti sa-i ai alaturi in ziua marelui eveniment, de aceea, transmite-le atmosfera sarbatorii prin invitatiile pe care le vor primi.

Ideal ar fi aceste invitatii de nunta sa fie in stilul evenimentului, daca deja ai gandit cromatica pentru marea sarbatoare, daca ai gandit in ce stil vrei sa organizezi nunta ta, atunci ar fi bine sa transpui si in invitatii de nunta aceleasi motive. Desigur, ai putea incepe de la un model standard, pe care il gasesti usor pe un site de invitatii si felicitari, care, desigur, poate fi usor personalizat.

Ai putea, de exemplu, sa optezi pentru culori pastelate sau mai aprinse, in functie de stilul nuntii tale. O varianta sigura este cea a florilor gingase, cum ar fi, de exemplu, anemone realizate cu tehnia acuarelei. Daca ai vrea ca ale tale invitatii de nunta sa fie pline de continut, atunci ar trebui sa te axezi nu doar pe text, dar si pe design, de aceea, ai grija sa umpli continutul invitatiei cu culoare si simboluri care sa reprezinta cuplul vostru.

In materie de text trebuie sa-ti faci prea multe griji, daca nu esti o persoana tocmai inspirata, vei gasi in magazinele online de invitatii si felicitari multiple variante de text, pe care ai putea usor sa-l personalizezi. Iar daca iti doresti si simti inspiratia aproape, poti crea chiar tu textul pentru invitatii. Inainte sa fie tiparite invitatiile, vei primi o mocheta cu design-ul si textul acestora, pentru a te asigura ca totul este exact cum iti doresti.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *