Demon pe 2 roti

demon-pe-doua-rotiUn film deosebit pe care l-am vazut de curand este Demon pe 2 roti. Intruchipeaza povestea unui cascador care face salturi mortale pe bicicleta impreuna cu tatal sau. Afla ca tatal sau are cancer dintr-o scrisoare medicala si la putin timp ii apare Satana care ii promite ca il va insanatosi pe tatal sau daca isi vinde sufletul. Ii fura o picatura de sange pe un pact in care scrie ca din acel moment sufletul si viata lui este in puterile celui rau.

La inceput il insanatoseste pe tatal sau dar apoi il loveste mortal in cadrul unei reprezentatii. In acest fel diavolul isi arata viclenia si capacitatea de a fura suflete. Fiul continua reprezentatiile tatalui si devine faimos dar dupa un timp Diavolul apare si il transforma intr-un calaret fantoma care trebuie sa adune suflete pentru diavol si sa le trimita in Iad.

Dupa ce strange mai multe suflete care au facut numai fapte rele si este socat de noua sa infatisare pe timpul noptii care este un fel de schelet cu corpul in flacari, incearca sa se impace cu iubita si sa scape de sub puterea celui rau.
Incearca sa isi obtina viata inapoi, facand rost de un pact bine ascuns si intr-un final reuseste sa infranga puterea demonului celui viclean si isi regaseste forta interioara de a isi continua viata si de a isi regasi dragostea vietii.
Are ocazia sa ramana alaturi de iubita lui si sa isi continue viata in mod normal, ca orice muritor, ferit de problemele si de incurcaturile demonului.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *