Intre plans si bucurie

extragere-lotoPe 20 octombrie s-a extras un premiu de 4.051.683,93 RON, care nici de data aceasta nu si-a gasit un proprietar. Numerele extrase la Loteria Romana in aceasta luna nu au fost ghicite de niciun jucator. Pentru jucatorii care tocmai au ratat sansa unei vieti luxoase, neghicind numerele castigatoare este tristete; insa, pentru cei care nu au jucat pentru aceasta extragere este bucurie mare. Ei mai au inca o sansa sa castige premiul cel mare. La urmatoarea extragere premiul va fi substantial mai mare.

Numerele extrase pe data de 20 octombrie sunt: 40, 19, 11, 37, 20 si 6. Chiar daca numerele naravase nu au fost ghicite in formatie completa, iar la categoria intai nu este niciun preafericit, la categoria a doua au fost 11 castigatori. Fiecare castigator a ghicit cinci din cele sase numere extrase. Premiul castigat de cei 11 norocosi de la categoria a doua este in valoare de 23.999,15 RON.

Ultimul mare premiu din categoria intai castigat la Loteria Romana a fost in 15 septembrie 2013. Atunci un jucator a castigat suma de 11.371.103,73 RON. Biletul castigator este completat cu trei variante simple, nefolosindu-se o schema complicata de joc.

Tot in anul 2013 s-a extras si cel mai mare premiu castigat vreodata la Loteria Romana. Acest premiu a fost de 49 milioane RON. Recordul respectiv de mare valoare a fost stabilit pe data de 14 iunie.

 

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *