Supravegherea video din ce in ce mai accesibila pentru mase

supraveghere-videoCu totii suntem supravegheati video. Odata ce am iesit pe strada, este aproape imposibil sa nu trecem prin cadrul unei camere de supraveghere. Chiar daca uneori simtim ca ne este furata intimitatea, nu avem ce face.

Ceea ce putem face insa, este sa supraveghem si noi la randul nostru, acolo unde avem dreptul sa facem asta, adica in spatiile pe care le detinem. Supravegherea video nu este un moft, ci este o adevarata necesitate in ultima vreme, in primul rand datorita unei cresteri impresionante a numarului de utilizatori casnici care se bucura de un dispozitiv video.

Care este motivul pentru care supravegherea video este din ce in ce mai apreciata de catre utilizatorii casnici?

Primul motiv ar fi faptul ca o camera de supraveghere, precum aceste camere, poate fi achizitionata cu mult mai putini bani decat in urma cu cativa ani. Exista camere de supraveghere de doar cateva zeci de lei. Evident, acestea sunt produse de firme no name. Atunci cand achizitionezi o camera este bine sa te orientezi spre producatori precum Hikvision sau Dahua, care pot garanta calitatea.

Un alt motiv pentru care camerele de supraveghere sunt din ce in ce mai apreciate este faptul ca nevoia de siguranta a crescut, iar un astfel de sistem poate sa contribuie serios la siguranta fiecarei persoane. S-a ajuns chiar la o crestere a riscului de a fi victima unei infractiuni, in cazul in care nu ai un sistem de supraveghere video, deoarece sunt din ce in ce mai putine case nesupravegheate, iar acestea sunt o adevarata mina de aur pentru hoti.

Cand trebuie sa decizi ca este necesara achizitia unui sistem de supraveghere video? Daca esti proprietar, este clar ca un astfel de sistem este cat se poate de util si iti poate completa necesitatile de siguranta pe care le ai. Astfel, ar fi bine sa faci o astfel de achizitie cat mai repede. Atentie insa, deoarece exista o diversitate uriasa de camere pe piata. Este indicat sa te informezi bine inainte de a face cumparaturile si sa iei camere in cunostinta de cauza. In cazul in care nu te descurci sau pur si simplu nu vrei sa te ocupi cu acest lucru, exista specialisti in supravegherea video care iti pot oferi ajutor.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *