Tigla metalica si tabla zincata, printre cele mai utilizate materiale pentru acoperisuri

acoperis-accesoriiDesi poate ati ras la auzul reclamei cu mesterul care ii recomanda omului care iar a uitat sa isi faca acoperis trainic un anumit tip de firma pentru o lucrare de calitate, gasirea unor materiale pentru acoperis este destul de dificila intrucat si oferta este foarte bogata, firmele sunt multe. Nu e suficient sa intrati pe primul site care va sare in ochi la o cautare pe Internet si sa accesati categoria Acoperis & Accesorii.

Trebuie sa va interesati de avantajele materialelor propuse de comercianti, de modul in care pot fi puse in opera, cat de rezistente sunt, daca mai trebuie sa cumparati si altceva pe langa ele pentru un acoperis de calitate. In prezent, printre cele mai cautate si mai folosite materiale din sectiunile Acoperis & Accesorii sunt tigla metalica si tabla zincata cu diverse variatiuni, depinzand de producatori. Tigla metalica are durata de viata mai lunga de cea din ceramica, este mai dura, rezista la variatii de temperatura si umiditate, vara tine de racoare, iarna tine cald, mentine caldura inauntru locuintei, cladirii, este flexibila, se poate folosi si pentru renovari, si pentru constructii. Tiglele metalice nu trebuie curatate, se auto-curata, pot avea diverse culori, sunt simplu de montat si intretinut, au garantie de pana la 50 de ani. De cealalta parte, tabla zincata cutata se monteaza mai usor decat restul materialelor clasice pentru acoperis, nu rugineste pentru ca are in compozitie o cantitate mare de zinc, are un pret mai mic, greutate redusa, grosime mica, se gaseste intr-o gama variata de culori.

Ambele variante sunt foarte eficiente pe termen lung, va garanteaza un acoperis impecabil si foarte rezistent. Daca aveti nevoie de tabla zincata cutata sau tigla metalica si vreti sa le cumparati la un pret mai mic puteti consulta chiar acum oferta depozit-online, magazin online cu materiale de constructii si pentru acoperis, de cea mai buna calitate, cu preturi negociabile daca se cumpara cantitati mai mari si transport gratuit tot in functie de comanda livrata, de valoarea acesteia. Aici gasiti la orice ora tigla metalica si accesorii, tabla zincata dreapta sau ondulata, tabla prevopsita, folii si sipci acoperis, acoperisuri din fibra de sticla si ferestre sde mansarda, suruburi acoperis. Consultantii depozit-online va ofera cele mai complete informatii despre produse si caracteristicile acestora, puteti sa alegeti articolele dorite mai simplu cu ajutorul filtrelor de cautare sau motorului de cautare, al informatiilor din pagina fiecarui produs.

In plus reducerile si voucherele oferite va garanteaza un pret mai mic la produsele din promotii si discounturi suplimentare.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *