Toalete ecologice pentru concerte

Cu precadere in sezonul cald, spatiile publice din marile orase sunt locurile predilecte pentru organizarea de concerte, fie ale vedetelor autohtone, fie ale vedetelor internationale atat de asteptate. Participarea publicului la astfel de evenimente este una deloc de neglijat si tocmai de aceea este sarcina organizatorilor evenimentelor de acest tip, dar si a autoritatilor locale sa se asigure ca tot ce tine de buna desfasurare, corectitudinea, siguranta si respectarea masurilor de curatenie si igiena sa fie respectat intocmai. Un element absolut indispensabil in situatii de acest gen este amplasarea toaletelor ecologice atat de necesare mai ales daca zona este prevazuta si cu puncte de vanzare bauturi, fie ca este vorba despre bere sau doar despre bauturi racoritoare.

Solutia ideala pentru echiparea cu toalete ecologice a spatiilor in aer liber care gazduiesc concerte vine din partea Dfs Center Grup. Compania ofera la preturi foarte accesibile toaletele ecologice Euro-WC, constructii modulare mobile proiectate si realizate de specialistii sai. Toaletele Euro-WC pot fi echipate cu bazine de retentie sau pot fi conectate la reteaua de canalizare locala, find astfel deosebit de practice. Chiar si varianta cu bazin de retentie poate fi folosita de pana la 400 de persoane pe zi, in conditii igienice. Tot de la Dfs Center Grup vin si toaletele ecologice Autocleen, cu designuri mai speciale si realizate din materiale durabile. Gama Autocleen poate fi potrivita pentru concerte foarte importante, unde se doreste o calitate si standarde deosebite. Se poate opta in acest caz pentru toalete de tipul Matic (toalete urbane cu autocuratare, echipate cu chiuveta si sapun, uscator de maini, oglinda, dar si cu alte caracteristici moderne), toalete de tip Tau-h, o solutie foarte buna pentru persoanele cu dizabilitati, considerate topul performantelor la categoria toalete cu autocuratare.

Sigur ca aceste din urma produse apartinand categoriei Autocleen nu sunt foarte des intalnite, mai ales in Romania, unde se evita investirea in produse foarte calitative si modern echipate mai ales pentru ca in mod cert vor fi supuse actelor de vandalism, insa ele impun o alta nota evenimentului in raza caruia sunt amplasate.

 

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *