Tragere la sorti

Va mai aduceti aminte de comparatia aceea intre barbati si locurile de parcare? Era ceva de genul, barbatii sunt la locurile de parcare. Cele bune sunt luate, cele libere sunt pentru persoanele cu handicap. Acum, nu vreau sa jignesc persoanele cu dizabilitati, dar zicala este cat se poate de inspirata din realitate. Cam asa este si cu barbatii la propriu.
Nu mai gasesti nimic bun in ziua de astazi, dar daca gasesti, dai peste niste oameni foarte precauti care, dupa ce s-au ars o data greu mai capata incredere. Mai ai si noroc cateodata, dar pana acolo chiar trebuie sa saruti multi broscoi, ca sa dai de print.

Cat despre cei patiti, treaba este cat se poate de simpla. Au avut ghinionul, poate, sa dea peste vreo femeie care sa-i scuture de bani si de ultima bruma de demnitate, iar acum se cam razbuna pe toate femeile care le ies in cale. Corect nu este, dar trebuie sa ii intelegem si pe ei. Probabil am fi facut si noi, femeile, la fel intr-o situatie asemenatoare. Ideea este ca devine din ce in ce mai greu sa ai o relatie de durata in ziua de astazi, fara prea multe certuri si impacari. Uitati-va numai la tv, cate asa zise-vedete isi dau papucii la ordindea zilei. Ori sufera de prea mult vedetism, ori nu stiu. Stiu ca multe se datoreaza si imaginii si platii care li se face la sfarsit, dar totusi…Nu departe de asta, sunt si majoritatea cuplurilor pe care le stiu. Se cearta din nimic ori de cat ori au ocazia, iar subiectul principal nu mai este gelozia. Cred ca pana la urma stresul si problemele cotidiene ii ajung din urma si nu mai fac fata.

La modul general vorbind, indicat ar fi sa ne lasam problemele la usa si sa intram cu zambetul pe buze in casa. Dar, cum de cele mai multe ori, lucrurile stau foarte bine in teorie insa nu si in practica, cred ca vor mai dura ani buni pana ne vom acomoda cu stilul asta de viata si cu tot ceea ce inseamna el.

 

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *